Webbinarium: Hur man bäst hanterar ångkvalitet och säkerhet
Jobbar du inom mat- och dryckesbranschen? Det finns alltså mycket att vinna på att säkerställa en bra ångkvalitet, oavsett var i processen ånga kommer in. Lär dig mycket mer om ångaoch ångkvalitet i det kostnadsfria webbinariet.
Oavsett om du är intresserad av att säkerställa konsekvent produktkvalitet, skydda ditt varumärke och rykte, förbättra produktiviteten, minska risken för slöseri eller förbättra livsmedelssäkerheten ur ett HACCP-perspektiv, kan kunskap om att uppnå och upprätthålla god ångkvalitet ha en positiv effekt på din produktionsanläggning, din verksamhet och din slutprodukt.
Webinariet vänder sig till kvalitetsansvariga, HACCP-chefer, säkerhetschefer, produktionsledare, maskiningenjörer, processingenjörer och projektingenjörer.
Webinariet äger rum på engelska.
Ladda ner webbinariet här.