23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fuktmätning med Elma Instruments – Enklare blir det inte!

Rätt fuktmätare gör skillnad och förebyggande av fuktskador börjar med en bättre diagnos! Protimeter har uppdaterat sitt populära fuktmätningsprogram med bland annat 3 gånger längre batteritid och en större skärm!

 Ny SurveyMaster från Protimeter

Den är ergonomiskt utformad för enkel enhandsmanövrering och kan göra både destruktiva och icke-destruktiva fuktmätningar i byggnader och andra relaterade strukturer, både på och under ytan. Detta gör att du kan bedöma fuktnivåer i både nybyggen och renoveringsobjekt samt diagnostisera fuktrelaterade problem i befintliga byggnader.

Vår nya modell har en större skärm för enkel avläsning, automatisk kalibreringskontroll efter var 50:e gång instrumentet sätts på och möjlighet till användarkalibrering av den icke-invasiva funktionen. Dessutom är batteritiden nu 3 gånger längre!

Nya SurveyMaster fuktmätare har en Bluetooth-funktion för att ansluta till vår Protimeter Connect-app. Detta gör att du kan spara och ladda ner dina mätningar med en tids- och datumstämpel.

 Ny Digital Mini från Protimeter

Robust, exakt och lätt att använda. Vi presenterar vår portabla och exakta fuktmätare med stiftteknik, som har både färg LED-indikering och en stor digital display. Vår nya modell har även automatisk kalibreringskontroll efter var 50:e gång instrumentet sätts på, en större skärm och 3 gånger längre batteritid.

Protimeter Digital Mini gör det möjligt för byggnadsproffs – som skadeserviceproffs, lantmätare, byggföretag och arkitekter – att bedöma fuktnivåer i byggnader under nybyggnads- och renoveringsaktiviteter. Det hjälper dig att enkelt identifiera omfattningen av fuktintrång, diagnostisera orsaken till problemet och övervaka förändringar i fuktnivåer. 

Fuktmätaren har även Bluetooth, så du kan ansluta och spara mätningar i Protimeter Connect-appen. Varje mätning får en tid- och datumstämpel så att du enkelt kan hålla koll på dina mätningar.

Se mer på www.elma.se eller ring på 08 447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

Es
Elma supportteam
info@elma.se

Sänd till en kollega

0.032