23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Buller från värme- och ventilationssystem

Vad skulle vi göra utan värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem (HVAC)? Dessa system är viktiga för att upprätthålla komforten både på arbetsplatser och i hemmen, men de kan också utgöra en betydande bullerkälla.

Bullriga värme- och ventilationssystem

Lyckligtvis kan denna typ av buller effektivt kontrolleras och hanteras med avancerad teknik. IAC Acoustics har specialiserat sig på två innovativa lösningar för större HVAC-system: HVAC-ljuddämpare och bullerreducerande akustiska lameller.

 

HVAC-ljuddämpare

Värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem generar ofta störande ljud, men kan ibland också avge skadliga ljudnivåer. Vi konstruerar både rektangulära och cylindriska ljuddämpare för HVAC-system som smidigt kan integreras i dina befintliga system för att effektivt minska bullret.

Läs mer om ljuddämpare för ventilation

 

Bullerreducerande akustiska lameller

Ljuddämpare är utmärkta för att minimera ljud inifrån HVAC-kanaler, medan akustiska lameller (Louvers) effektivt hanterar ljud från externa källor som luftintag och avgassystem. Akustiska lameller är utformade för att tillåta luftflöde utan hinder och används ofta för bullerdämpning i och runt bostäder och kommersiella områden.

Läs mer om bullerdämpande galler

 

Lösningar för bullerkontroll från IAC Acoustics

IAC Acoustics har lång erfarenhet av att lösa bullerutmaningar världen över. Vi är specialiserade på att skräddarsy våra lösningar så att de passar de specifika kraven i ditt projekt och säkerställer att varje projekt inte bara minskar bullret utan också integreras väl med omgivningen.

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
VAT nummer: DK11733174

Kontaktperson

SE
Sune Ellegaard
Head of Acoustics Department
+45 3634 0777 se@iac-nordic.dk

Sänd till en kollega

0.032