23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fölsgaard levererar fiberkablar till världens största folkfest

Solida nätverksanslutningar för Oktoberfest: GLH installerar HFiberCORE för nätverket i München. För förutom de 500 000 kycklingarna och 7 800 000 literna öl ökar också datakravet år för år.

Den 21 september 2024 startar Oktoberfest på Theresienwiese i München med det traditionella utropet "O'zapft is".

Den 189. Oktoberfest börjar med en parad av musikkårer och festvagnar.

Därefter öppnar Münchens borgmästare Dieter Reiter officiellt festen genom att öppna det första fatölsanläggning.

För att dokumentera allt detta krävs ett stabilt nätverk. Företaget GLH var ansvarigt för delar av projektet, och tack vare deras fantastiska team på plats och flera sömnlösa nätter är kabeln nu lagd. Vår HFiberCORE med 96 fibrer blåstes in över en sträcka på flera kilometer. Installationen omfattar fyra stora tält, börjande vid ingången vid "Brausebadinsel" och leder till "Oidn Wiesn".

Bayerischer Rundfunk sänder paraden live från kl. 11 och öppningen av det första fatölsanläggningen sänds på ARD från kl. 11.15.

Dessutom finns det livestreams och massor av information om vad som sannolikt är världens största folkfest.

Förutom de 500 000 kycklingarna och 7 800 000 liter öl ökar dataanvändningen år för år. Därför förväntas ett nytt rekord för Oktoberfest 2024.

Under den första Oktoberfest efter två års Corona-paus låg dataanvändningen på hela 465 terabyte. Det motsvarar ungefär lika mycket data som streaming av 465 000 timmars film. På grund av den massiva efterfrågan på data i ett mycket begränsat område, sätter nätoperatörerna upp extra mobiltelefonmaster på platsen och hänger upp antenner i festtälten.

Vi ser tillbaka på ett framgångsrikt samarbete och ser fram emot fler projekt med kvalitetsprodukter och skickliga partners.

Hans Fölsgaard AB
Sjöängsvägen 17
192 72 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige

Kontaktperson

Henrik Björk
Sales Manager - Telecom
+46 10 601 59 92 heb@folsgaard.com

Sänd till en kollega

0.062