23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fra ét hotel til det andet – med Flyttebox

Flytteboxe fra BOXIT Sweden hjalp med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, da der skulle flyttes inventar fra ét Comwell hotel til et andet.


– Vi har renoverat en del rum här på Comwell-hotellet i Snekkersten, och i samband med det har vi investerat i nya möbler och har fått en del av de gamla möblerna över. På Comwell är vi engagerade i hållbarhet och återanvänder gärna fina, begagnade möbler istället för att kassera dem. Så vi bestämde att de möbler som blev över från Snekkersten skulle återanvändas på Comwell-hotellet i Korsør, berättar Jan Vedel, teknisk chef på det vackra hotellet Comwell Borupgaard i Snekkersten. Han valde att använda BOXIT Sweden för uppgiften.
– Vi har vid flera tillfällen fått levererade isolerade Flytteboxar – varje gång med bara några dagars varsel, och det har fungerat bra, säger Jan Vedel.

Nöjd med BOXIT Swedens roll i pusslet
Företagsflytten för Comwell krävde både precision och flexibilitet från BOXIT Swedens sida. Viktigast av allt var att Flytteboxarna levererades och hämtades precis när det passade in i Comwells noggrant planerade renoveringsprogram, så att båda hotellens gäster upplevde minimalt med ’flyttstök’.
– Allt måste gå ganska ’smidigt’ när vi renoverar fyrtio rum och tömmer dem på möbler. Det har varit viktigt att containrarna inte stod i vägen på våra parkeringsplatser och att hotellens personal kunde flytta möbler in och ut ur containrarna när det passade in i dagens schema, så att flyttprocessen inte störde den vanliga driften på hotellet och så att personalen inte kom i vägen för varandra. Allt skulle klaffa, för bara en timmes förlorat arbete är dyrt för oss, förklarar Jan, som är mycket nöjd med den roll BOXIT Sweden har spelat i det stora pusslet.

BOXIT Sweden förstår oss
– Jag är mycket nöjd med mitt samarbete med BOXIT Sweden. Jag har upplevt en god förståelse för vår situation och för vad som var viktigt för oss. Jag har haft en känsla av att det fanns någon på andra sidan som verkligen förstod vad det handlade om för oss. Jag har fått precis de containrar jag bad om, levererade till rätt adresser vid rätt tidpunkter, så att det passade in i vår plan. Priset har självklart också påverkat vårt val, säger Jan, som är så trygg med BOXIT Sweden att han snart kommer att beställa fler Flytteboxar till nästa etapp i den kombinerade flytten, rumsrenoveringen och möbelrokaden mellan de två hotellen.

Läs mer om företagsflytt med BOXIT Sweden Flyttebox här: https://www.boxitsweden.se/flyttcontainer/

Inspirerande utställningscontainer

Boxit
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK21410888

Sänd till en kollega

0.031