23948sdkhjf

Besqab rekryterar erfaren finanschef

Magnus Sundell blir Besqabs nya finanschef. Med 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen ser fram emot att tillträda rollen på företaget som han säger är ett av branschens mest välrenommerade bolag.

Han kommer närmast från rollen som vice vd på Sibs AB som riktar in sig på industriell produktion av bostäder. Besqabs vd Magnus Andersson ser fram emot att hälsa Magnus Sundell välkommen till bolaget, där han också tar plats i koncernledningen.

– Magnus har en lång och gedigen erfarenhet från liknande roller i branschen på både noterade och onoterade bolag och kommer utgöra en viktig del i att utveckla Besqab till en ledande bostads­utvecklare i Stockholm och Uppsala, säger han i ett pressmeddelande.

Magnus Sundell ser ljust på marknadsförutsättningarna för bostadsutveckling.

– Jag är jätteglad för möjligheten att ansluta till Besqab i ett för bolaget mycket intressant skede. Den nyligen genomförda samman­slagningen av Aros Bostad och Besqab känns helt rätt. Därtill är Besqab ett av branschens mest välrenommerade bolag med en kompetent ledning som jag har den yttersta respekt för, säger han.

Han tillträder tjänsten den 1 september.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078