23948sdkhjf

Ramirent tar plats på isen

Maskinuthyrningsföretaget Ramirent blir officiell partner till 2025 IIHF Ishockey-VM, som hålls i Sverige och Danmark. 

– Det känns jätteroligt att gå in som partner till det här enorma eventet. Hockeyn ligger både oss som jobbar på Ramirent och våra kunder varmt om hjärtat, säger Johanna Bonthron, marknads- och kommunikationschef på Ramirent.

Under Ishockey-VM kommer Tre Kronor möta Slovakien, Slovenien, Österrike, Finland, Lettland, Frankrike och Kanada i sju av 28 gruppspelsmatcher som spelas i Globen, där även finalmatcherna spelas. Övriga gruppspelsmatcher och två kvartsfinaler spelas i danska Herning.

– Ramirent kommer att leverera maskiner och utrustning till eventet i Stockholm. Dessutom kommer vi att ha aktiviteter på våra kundcenter runt om i landet och i Fan Zone under matcherna. Vi ska se till att bidra till att det här blir ett evenemang där man verkligen känner pulsen och som besökarna sent ska glömma, säger Johanna Bonthron.

– Vi är väldigt stolta och glada över att Ramirent, med sin långa historia som partner till ishockey, har valt att gå in som partner till vårt mästerskap. Ramirent kommer bidra med för oss helt avgörande expertis och utrustning till vårt evenemang, säger Tony Wirehn, Generalsekreterare för 2025 IIHF Ishockey-VM.

Det är inte nytt att Ramirent och Ishockey-VM samarbetar. 2023 var Ramirent i Finland officiell partner och levererade utrustning till evenemanget.

– Det känns förstås extra roligt för oss i Sverige att gå in som partner för Ishockey-VM på hemmaplan och vi hoppas få chansen att heja fram det svenska laget hela vägen till final, säger Johanna Bonthron.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142