23948sdkhjf

Aberdeen bygger ut Storsjö Torg

Nu tillkommer ytterligare 5000 kvadratmeter till handelsområdet i Östersund.
Aberdeen Fastighetsfond Sverige har tecknat avtal med Karl Hedin och Comfort om totalt 1 939 kvm på Storsjö Torg i Östersund. Med dessa två uthyrningar har det totalt tillkommit fem nya hyresgäster på ca 4 300 kvm under det senaste året. Storsjö Torg börjar nu fyllas upp och därför kommer Aberdeen under hösten att färdigställa ytterligare cirka 5000 kvadratmeter tillkommande ytor.

Detta innebär bland annat att befintliga byggnader byggs ut och byggs om, samtidigt som exteriören uppgraderas genom ny fasad och nya entréer. Dessutom anläggs en större och mer rationell parkering.

- Vi är glada att Karl Hedin och Comfort etablerar sig vid Storsjö Torg. Dessa två aktörer är välkomna pusselbitar till butiksmixen i ett område med en stark tradition av byggvaror, säger Torbjörn Wallin, Fastighetsutvecklare på Aberdeen Asset Management, i ett pressmeddelande.

Bostäder planeras
Storsjö Torg ligger trafiknära och lättillgängligt intill Storsjö strand i närheten av Östersunds stadskärna. Handelsområdet är en naturlig del i det framväxande utvecklingsområde där Östersunds kommun planerar ca 800 bostäder på sikt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08