23948sdkhjf

Norrländska marknaden tar fart för Bravida

Projekt värda 30 miljoner har tecknats.
Bravida ser en ljus framtid i Södra Norrland. Bland annat har Bravida i Sundsvall tillsammans med det nya dotterbolaget Niwentec fått förtroendet av NCC att utföra vs- och ventilationsinstallationerna på projektet Norra Kajen Etapp 1 till ett ordervärde av cirka 13 miljoner kronor. Projektet avser nybyggnad av bostäder till slutkunden Mitthem.

Bravida har även fått förtroende av Sundsvalls kommun att utföra ventilationsinstallationer vid ombyggnad av Skottsundsbackens äldreboende till ett ordervärde av fyra miljoner.

– Vi har väntat länge på att marknaden ska ta fart och tror starkt på en växande orderstock, säger Svenåke Bohman som är ny marknadschef i division Nord, i ett pressmeddelande och får medhåll av Tomas Orell, nytillsatt regionchef i Södra Norrland.

Bravida har tillsammans med de nyförvärvade bolagen Niwentec och Attacus Rör & Energi dessutom fått förtroende att utföra installationer på bland annat Norrtäljeporten, LF-huset, Kvarteret Sjöfröstrand, SEB, Gävle Strand och Skottsundsbacken i regionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094