23948sdkhjf

Hon lämnar NCC för Lidl

Lulu Gylleneiden har utsetts till Fastighetschef i Region Syd för Lidl Sverige och lämnar därmed sin tjänst som affärschef på NCC.
Lulu Gylleneiden arbetade på Lidl mellan 2000 och 2007 och nu återvänder hon som ny fastighetschef för Lidl Sverige i Region Syd.

– Det känns roligt att vara tillbaka på Lidl, jag känner bolaget väl då jag var den första som anställdes och var med och startade kedjan i Sverige. Jag ser fram emot att fortsätta driva verksamheten framåt tillsammans med kollegorna, säger Lulu Gylleneiden, i ett pressmeddelande.

Lulu Gylleneiden har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen där hon har arbetat i ledande positioner med fastighetsutveckling, retail och byggnation. Hon har tidigare varit VD och Regionschef på Malthus samt Projektutvecklingschef på Centerplan. För närvarande är hon affärschef på NCC.

Som Fastighetschef i Region Syd kommer Lulu Gylleneiden ansvara för verksamheten som innefattar allt söder om Strömstad/Västervik. Hon kommer att arbeta för fortsatt expansion, byggnation och förvaltning samt lansering av nya Lidl koncept.

Lulu Gylleneiden tillträder tjänsten den 1 mars 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096