23948sdkhjf

Flowcrete Sweden tar största projektet någonsin

Golvleverantören ser till att Mall of Scandinavia får 130 000 kvm ljus och välkomnande parkeringsyta
I september 2015 öppnar gallerian Mall of Scandinavia i Stockholms nya stadsdel Arenastaden. Till gallerian har en parkeringsyta i flera plan på hela 130 000 kvm, 4 000 p-platser, utformats med en estetiskt tilltalande miljö som känns trygg och är lätt att hitta i.

Till projektet har Flowcrete Sweden levererat parkeringshusbeläggningen Deckshield som gör området ljus och välkomnande.

Arbetet pågår för fullt och varje vecka färdigställs cirka 4000 m2 parkeringsbeläggning som utförs av Flowcretes auktoriserade entreprenör Linotol.

– Parkeringshus är ett prioriterat marknadssegment för oss och vi har satsat mycket utvecklingsarbete på att ta fram beläggningar som är anpassade för det nordiska klimatet. All den snö, slask, salt, sand och vatten som bilarna tar med sig in i parkeringshusen kan orsaka svåra betongskador och armeringskorrosion, säger Urban Steen, projektansvarig hos Flowcrete Sweden, i ett pressmeddelande.

Mall of Scandinavia byggs av Peab och ägs av Unibail-Rodamco som är Europas ledande företag inom kommersiella fastigheter. Gallerian kommer att rymma 250 butiker och mer än 20 restauranger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079