23948sdkhjf

Goodtech en viktig pusselbit för Storhogna M

Utan installatören hade anläggningen inte kunnat öppna i tid.
Idag öppnas dörrarna till aktivitetsanläggningen Storhogna M i området runt Vemdalen. Goodtech har haft ett totalansvar för elinstallationer i projektet och samtidigt varit en viktig pusselbit för att anläggningen kan öppnas idag.

Goodtech engagerades i projektet i november 2014 i samband med att byggnationen tappat fart och finansiärerna valde att hitta nya vägar för att säkerställa sin ambition att öppna anläggningen den 13 februari 2015, enligt plan.

– Så här i efterhand var det ett lyckodrag att anlita Goodtech, utan beslutet att ta in dem i projektet så hade vi nog aldrig öppnat dörrarna idag, konstaterar Janne Nordlöv, Byggledare och samordningsansvarig för Storhogna M, i ett pressmeddelande.

Tuffa förutsättningar
I projektet har Goodtech ansvarat för leverans och utförande av en komplett elanläggning omfattande kraftförsörjning, belysning, brand- och inbrottslarm, belysningsstyrning samt tele och datanät. Den stora utmaningen i projektet har kretsat en hel del runt logistikproblematiken samt en tuff tidspress, där ledigheter och helger runt årsskiftet ytterligare försvårat.

– Jag är stolt över att kunna fastslå att alla i vår organisation återigen bevisat att vi har både viljan och erfarenheten av att kraftsamla och hålla tiden i intensiva projekt, säger Bengt-Åke Larsson, projektledare Goodtech i Hudiksvall.

Storhogna M
Anläggningen Storhogna M drivs genom bolaget Bykärnan i Storhogna AB med ägarkonstellationen Peo Conic, Bengt Hamberg, Paul Hamberg och även VD Henrik Linusson. Den nya aktivitetsanläggningen om närmare 2000 kvadratmeter är belägen nära intill transportliften till Klövsjös och Storhognas pister och rymmer bland annat bowlinghall med fyra banor, bio, gym, relax och spa samt en rejäl mat- och restaurangavdelning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079