23948sdkhjf

Kärnsund Wood Link i exklusivt samarbete

Genom ett unikt avtal med Wijma Kampen säkerställs distribution och service av träkonstruktioner i Azobe.
Kärnsund Wood Link har ingått ett avtal med holländska Wijma Kampen BV om att som exklusiv partner i Sverige och Finland distribuera Wijmas program av skräddarsydda tunga träkonstruktioner baserade på träslaget Azobe. Materialet har bland annat använts för byggnationen av Skeppsbron i Göteborg och Hammarby Sjöstad i Stockholm.

– Både Wijma Kampen och Kärnsund Wood Link är övertygade om att vi har hittat rätt samarbetspartner och vi visar med vårt nytecknade exklusivitetsavtal att så är fallet, säger Olof Kärnsund CEO på Kärnsund Wood Link AB, till Building Supply.

Nära samarbete
Avtalet mellan Kärnsund Wood Link och Wijma Kampen är en naturligt följd av en lång och framgångsrik affärsrelation. Projekten som bolagen gemensamt arbetar med blir allt mer komplexa och tidskrävande och för att kunna leva upp till slutkundens förväntningar arbetar de redan idag oftare som ett lag än i en traditionell kund/leverantörrelation.

– Wijmas möjligheter inom träkonstruktioner i hårdträ är närmast oändliga och det är viktigt för dem att arbeta nära ett företag som förstår och kan förmedla deras tekniska kapacitet, säger Olof Kärnsund. Kärnsund Wood Link är en väletablerad leverantör till byggindustrin som förmedlar kunskap inom träråvara, logistik och lagerhållning och som letar efter de absolut bästa leverantörerna i världen att samarbeta med.

Kärnsund erbjuder allt från ritningar till färdiga produkter och avtalet innebär att ett antal kraftfulla gemensamma satsningar, med fokus på Azobe, kommer att genomföras mot kommuner, arkitekter och byggentreprenörer.

Avtalet gäller med omedelbar verkan.

Kärnsunds dotterbolag OY Scandinavian Träimport AB erbjuder samma kompetens och leveranser på den Finska marknaden.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062