23948sdkhjf

Ny branschmässa i Jönköping

En ny mötesplats för yrkesverksamma inom byggbranschen arrangeras av Entreprenörföretagen.
Den 16 april öppnas portarna till en byggmässa för företag inom plåtslageri, ventilation samt inom stål- och lättbyggnadsbranschen. Mässan arrangeras av Entreprenörföretagen på Jönköpings Hotell & Konferens och intresset för den nya satsningen är redan stort.

– Det känns som det har funnits ett behov av en mötesplats av den här typen, för redan i ett tidigt skede var det många som hörde av sig och visade sitt intresse, berättar Torbjörn Johansson, i ett pressmeddelande. Han ansvarar tillsammans med Camilla Kjellsson, för mässan från Entreprenörföretagens sida.

Runt 25 utställare kommer att samlas på mässan för att träffa entreprenörerna i branschen. I montrarna kommer besökarna att kunna ta del av information som till exempel rör transportbilar, maskiner, verktyg, dna-märkning, försäkringar, infästningsmaterial, mjukvaruprogram, elektronisk körjournal, personligt fallskydd och mycket mer. Dessutom kommer representanter från Arbetsmiljöverket att vara på plats för att bli intervjuade om sanktionsavgifter och föreskrifter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062