23948sdkhjf

Veidekke i involverande samarbete med CA Fastigheter

Fokus på bättre flöde och minskad risk för förseningar när etapp två i Brohusområdet byggs.
Veidekke Bygg Syd har fått i uppdrag av CA Fastigheter att bygga etapp två i Brohusområdet i populära Lomma. Uppdraget omfattar 32 par- och radhus i två plan med en kontraktssumma på 80 MSEK.

I projektet arbetar bolagen enligt Veidekkes involverande arbetssätt som innebär att alla ska få chansen att påverka sin egen arbetssituation, för att man på så sätt ska kunna skapa engagemang och ansvarstagande. Det gäller alltifrån från kund till medarbetare och brukare. Målsättningen är att minska risken för olyckor, skapa ett bättre flöde i processen och minska risken för sena leveranser.

– Vi har tillsammans under det senaste året på ett involverande och framgångsrikt arbetssätt utvecklat olika alternativa lösningar för att nå gemensamt uppsatt mål säger Jonas Petersson, arbetschef Veidekke Bygg Syd, i ett pressmeddelande.

I projektet, som är en totalentreprenad, pågår projekteringen för fullt. Byggstarten är planerad till mitten av april 2015 och de elegant utformade par- och radhusen beräknas stå klara sommaren 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11