23948sdkhjf

Stort intresse när Kranlyft introducerar Böckerkranar

Flera avtal med stora kranföretag är på gång.
Sedan årsskiftet har AB Kranlyft påbörjat introduktionen av ytterligare, en för Sverige, ny produktgrupp. Förutom Maeda minikranar, som numera används på de flesta större byggprojekt i Europa, säljs nu även kranar från tyska Böcker.

– AB Kranlyft har varit marknadsledande i sina segment sedan starten 1963. Först med mobilkranar från KATO, därefter med Maeda minikranar och nu även Böckers kranar som kompletterar våra ägares affärsidé på ett ypperligt sätt, säger Richard Beiron, Sales Manager Sweden på Kranlyft, till Building Supply.

Affärer på gång
Böckerkranarna skiljer sig från mängden genom bland annat ytterst låga driftskostnader och stor räckvidd i förhållande till egenvikten. Flera av de tyngre kranföretagen i Sverige har redan visat stort intresse och förhandlingar pågår. Kranlyft räknar med att leverera den första Böckerkranen i samband med Maskinexpo på Stoxa i slutet av maj.

Framgång i England
Ett stort antal av Böckermaskinen med 18 tons chassie har redan sålts av Kranlyft i England där bland annat Ainscough Crane Hire med en flotta på över 460 mobila kranar beställt åtta stycken Böcker 44/4000. Tanken är att de ska ha minst en Böckerkran på varje depå i GB vilket skulle betyda ytterligare ca 20 maskiner från Kranlyft inom en snar framtid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063