23948sdkhjf

VVS-Teknik köps upp

Förvärvet stärker Bravidas marknadsposition i Göteborg.
Bravida förvärvar VVS-Teknik Rör i Väst AB med säte i Mölndal söder om Göteborg. VVS-Teknik bedriver installations- och serviceverksamhet inom vs och affären gör Bravida till marknadsledande i Göteborgsområdet.

– Förvärvet kompletterar vår fina vs-verksamhet i Göteborg, framförallt inom service, och jag ser fram emot att Bravida och VVS-Teknik utvecklas tillsammans, säger Anders Ahlquist, divisionschef Bravida division Syd.

Det uppköpta bolaget har 45 anställda och omsätter drygt 85 miljoner kronor. Bolagets huvudsakliga inriktning är service, underhåll samt små och medelstora rörinstallationsentreprenader. Bland kunderna finns sjukhus, universitet samt privata fastighetsägare och byggföretag.

– Vi har haft en stark utveckling och kände att nästa steg för fortsatt utveckling var att komma in i en större organisation. Vi har byggt vår verksamhet på långsiktiga relationer, därför var det viktigt för oss att sälja till någon som delar våra värderingar, säger ägarna Anders Bergkvist och Anders Bergvall.

Bravida tillträder som ägare den 1 april 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078