23948sdkhjf

Säröhus nya lobby står klar

Ett flertal lokala entreprenörer har engagerats i utbyggnaden av anläggningen söder om Göteborg.
Nu är Säröhus nya entré och lobby med tillhörande matsal klar. Utbyggnaden på 400 kvm består av två plan med stora fönsterpartier mot havet samt ett tak som delvis är gjort av glas. För arbetet har ett flertal lokala entreprenörer anlitats, bland annat Kungsbacka Byggnads, Rörtjänst Vallda och Hanhals Elektriska.

– Närheten mellan de lokala, skickliga företagen och Säröhus ger en smidig, snabb byggprocess som skapar ekonomiskt utrymme både för företagen och beställaren, säger Torgny Berntsson, VD, Säröhus till Building Supply.

Tillgänglighet i fokus
Projektet är en del av utvecklingen av Säröhus Hotell Konferens Spa och innebär att lobbyn nu i sin helhet är tillgänglighetsanpassad enligt gällande lag. För att skapa likvärdiga ankomstförutsättningar har anläggningen kompletterats med hissar vid den nya entrétrappan som ersätter den gamla stentrappan från 1913. Även den nya matsalen är tillgänglighetsanpassad.

– Vi har med detta öppnat upp befintlig byggnad och fått en rymd, med en enastående utsikt mot Västerhavet och solnedgången, säger Torgny Berntsson.

Arbetet inleddes efter semestern 2014 och färdigställdes i mitten av februari i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109