23948sdkhjf

Han ska utveckla NCC i Värmland och Örebro

Han har samarbetat framgångsrikt i partnering och kan den lokala marknaden. 2014 utsågs han till året ”Market Maker”. Nu lämnar han Skanska för att bli ny avdelningschef för NCC Construction Värmland och Örebro.
Det är Peter Höög, som med sin gedigna erfarenhet, utsetts till ny avdelningschef för NCC Construction Värmland och Örebro.

– Jag är stolt och glad att Peter väljer NCC. Han är ett välkänt namn för många av våra största kunder i regionen, säger Henrik Landelius, vice vd, NCC Construction, i ett pressmeddelande.

Peter Höög har varit partnering- och marknadschef på Skanska, Region Hus Väst de senaste sju åren. 2014 utsågs han till årets ”Market Maker” av sin förra arbetsgivare, vilket bland annat visar att hans nära samarbeten med kunder och nyckelaktörer har gett resultat. Hans erfarenhet och drivkraft passar väl med NCC:s satsning på partnering och nya samverkansformer med kunder.

– Jag ser fram emot att få leda och utveckla NCC:s arbete i Värmland och Örebro och känner att mina erfarenheter av affärsmodeller och kundsamarbeten, som börjar redan på planeringsstadiet, blir värdefulla, säger Peter Höög.

Peter Höög tillträdde den 1 mars 2015 och kommer att utgå från NCC:s kontor i Karlstad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094