23948sdkhjf

Concent fortsätter satsa i Stockholm

Concent fortsätter sin satsning på hyresrätter i Stockholmsområdet och utvecklar nu nya hem i Upplands Väsby.
Bostäderna består i huvudsak av två lägenhetstyper i vad man brukar kategorisera som stadsradhus. Det planerade projektet ligger i området Ekeby i Upplands Väsby. Tidigare användning av marken har varit handelsträdgård och i och med förnyad detaljplan möjliggörs det nu att bygga bostäder. Vid studier har en byggrätt om cirka 4 300 kvm BOA varit möjligt att ta fram.

– Hyresrätter är efterfrågade i hela regionen och det känns fantastiskt att kunna erbjuda ett smart och prisvärt boende, med egen trädgård i en kommun som Upplands Väsby, säger Sara Johansson, projektutvecklare på Concent AB.

2014 var ett händelserikt år för Concent. En projektportfölj om cirka 140 000 kvm inom bostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter förvärvades och har därefter utökats med mer än 500 lägenheter med fokus på Stockholmsområdet.

– Vi har som ambition att de närmaste åren uppföra 3 000 nya bostäder i egen regi och kommer nu att utveckla vår organisation inom affärsområdet fastighetsutveckling, säger Jan Pardeby, Senior Advisor på Concent AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079