23948sdkhjf

Styrelseförändring i Magnolia Bostad

Risto Silander kommer på Magnolia Bostads årsstämma att föreslås för inval som ledamot i styrelsen.
Risto Silander har gedigen erfarenhet från finans- och fastighetsbranschen. Han har arbetat 20 år inom investment banking i Sverige och utlandet, och har innehaft ledande befattningar hos Svenska Handelsbanken, Goldman Sachs, UBS och Alfred Berg.

– Jag har följt Risto Silander sedan länge och värderar honom högt. Jag ser fram emot att arbeta med honom då han är en trygg och klok person: erfaren, professionell och med en stark inre kompass, säger Fredrik Holmström, styrelseordförande i Magnolia Bostad i ett pressmeddelande.

Han är i dag styrelseledamot i Varenne AB, Stronghold Invest AB, Niam AB, Brevan Howard Funds, DW Funds, Endeavour Pembroke Funds, E. Öhman Jr. AB, Trygg Stiftelsen och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.

– I den expansiva fas vi befinner oss kommer hans gedigna kompetens inom finans- och fastighetsbranscherna och omfattande svenska och internationella kontaktnät att stärka styrelsen och vara till stor hjälp i bolagets fortsatta resa, säger Fredrik Holmström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078