23948sdkhjf

Flexator säkrar produktionen

2015 har börjat mycket bra för den småländska husproducenten Flexator. Under första kvartalet har bolaget fått beställningar som gör att produktionen är tryggad året ut.
– Det är mycket roligt att försäljningen går så bra just nu. Vi gör lika många affärer i antal som förr men ordersummorna och storlekarna på projekten har ökat kraftigt, säger Kristian Grimsbo som är marknads- och försäljningschef på Flexator, i ett pressmeddelande.

Bakom säljframgångarna ligger en ökande efterfrågan på industriellt byggda lokaler i kombination med att förskolor blir allt större. Utvecklingen har snabbt gått från att bygga förskolor med två till fyra avdelningar till att nu byggas i fyra till åtta avdelningar.

De flesta beställare har också insett att det är stort tryck på byggmarknaden och ligger därmed långt fram i planeringen av sina kommande byggprojekt, vilket bidrar till att Flexator nu kan bygga på orderstocken.

Den goda försäljningen innebär även att bolaget kommer att nyanställa både tjänstemän och yrkesarbetare till anläggningen i Anneberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078