23948sdkhjf

Derome expanderar och nyanställer

Under förra året växte Derome Byggvaror & Träteknik med 200 anställda. Behovet av nya kompetenta medarbetare har inte minskat och nu rekryteras ytterligare 50 nya medarbetare inom byggsektorn.
– Att ROT-avdraget minskas något kommer inte att minska ROT-jobben med någon dramatik. Både nyproduktions- och ombyggnadsinvesteringar har ökat och kommer att fortsätta att öka. För att möta byggarens ökade behov, så stärker vi upp med ytterligare 50 personer både inom bygghandel och produktion, Carl-Tore Bengtsson, VD för Derome Byggvaror & Träteknik, i ett pressmeddelande.

Derome Byggvaror växte förra året från 10 till 22 bygghandelsanläggningar. Samtidigt är Derome Träteknik marknadsledande i landet med sin takstolstillverkning.

– Konkurrensen är tuff och då gäller det att ligga i framkant för att kunna möta skiftande kundkrav och behov. Med vårt utökade nät av fabriker och bygghandelsfilialer skall vi kunna möta den ökade efterfrågan, säger Carl-Tore Bengtsson.

Just nu söker Derome Byggvaror & Träteknik nya medarbetare till flera platser i Västsverige. Det handlar bland annat om säljare till bygghandeln, konstruktörer, chaufförer och traineer. ”Vi ser gärna sökande med varierad erfarenhet”, säger Carl-Tore Bengtsson. ”Under förra året har vi anställt både unga och äldre personer, med mer eller mindre erfarenhet. Det är mixen av erfarenhet och bakgrund som bygger vår verksamhet, tillsammans med viljan att göra ett bra jobb. Vi har en gedigen internutbildning och ett uppskattat fadderprogram, där de mer erfarna inom bolaget lotsar de nyanställda in i verksamheten”.

De flesta utlysta tjänsterna finns mellan Tanumshede i norr till Halmstad i syd, samt i Borås där en ny bygghandel om 5 500 kvm, intill motorvägen i Viared, byggs helt i trä.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094