23948sdkhjf

RO-Gruppen bygger åt nyetablerad snabbmatskedja

Snabbmatskedjan KFC håller på att lanseras på flera platser i Sverige. RO-Gruppen har valts ut som totalentreprenörer och bygger den första restaurangen i landet.
– Ordern är mycket viktig för oss och är ytterligare en bekräftelse på att vi befäster vår position i Sverige som ett förstahandsval när det gäller konceptbyggnationer inom snabbmat, säger Andreas Jaldevik, VD RO-Gruppen till Building Supply.

RO-Gruppen arbetar sedan tidigare med både Burger King och MAX och är en av få rikstäckande byggföretag med spetskompetens inom konceptbyggnationer över hela Skandinavien. Genom upprepning av byggprocessen kan företaget med sin samlade erfarenhet och byggtekniska kompetens tillföra kunskap och råd som förenklar och effektiviserar nyetableringar. Detta tack vare ackumulerade branschkunskap inom bland annat restaurang, self-storage, verkstad, drivmedel och dagligvaruhandel.

– Fler och fler kunder värdesätter detta hos RO-Gruppen, säger Andreas Jaldevik.

Första etableringen för KFC blir i Lockarp utanför Malmö.. Projekteringen är klar och produktionen startas inom kort och restaurangen planeras stå klar till hösten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109