23948sdkhjf

De är byggjätten Peabs nya chefer

Sitter med i ledningsgruppen och ska förstärka organisationen och utveckla byggverksamheten.
Peab förstärker sin bostadsproduktion med tre nya arbetschefer – Mattias Karlsson, Marie Engström och Jens Karletorp. Alla tre är även med i ledningsgruppen, vilket framgår av ett pressmeddelande.

– Dessa tre passar mycket väl in i vår nya organisation och satsning på att stärka Peabs erbjudande i Stockholm, säger Mikael Hallengren, regionchef på Peab Bostadsproduktion, i ett pressmeddelande.

Jens Karletorp – med sina drygt tjugo år i byggbranschen – har haft roller som både konsult som entreprenör. Senast var han till exempel yrkesverksam på Ebab som avdelningschef.

Marie Engström har arbetat i femton år i branschen och kommer närmast från en roll som biträdande arbetschef på Peab. Hon har dessutom varit verksam i Projektledarhuset och JM Entreprenad.

Mattias Karlsson har en tjugoårig erfarenhet från byggbranschen och har bland annat arbetat som projektchef i Einar Mattsson Byggnadsaktiebolag samt varit verksam i Skanska och Pihl & Son i Sverige och Latinamerika.

Samtliga tre arbetschefer kommer att att sitta med i ledningsgruppen.

– De kommer att verka inom affärsområdet Bygg i Stockholm, då vi tillsatt dessa positioner för att utveckla den lokala bostadsmarknaden just där, säger Gösta Sjöström, presskontakt på byggkoncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094