23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Minuba AB

Minuba – Onlinefakturering och orderhantering för professionella hantverkare

Minuba är ett SaaS-företag som erbjuder digital fakturering och orderhantering till hantverksföretag i flera länder. Förutom att ha kontor i Danmark, Sverige och Nederländerna, har vi även kunder i Polen, Finland, Schweiz samt på Grönland och Färöarna.

Med Minuba får du en fullständig överblick över alla arbetsprocesser i ditt företag. Det innebär att du alltid kan följa dina projekt – från offert till fakturering. Du får en klar bild av täckningsbidraget för varje projekt och kan snabbt se vilka uppdrag som ger bäst lönsamhet! Du effektiviserar verksamheten, underlättar administrationen och förbättrar likviditeten.

I Minuba samlas orderhantering, tidsregistrering, kvalitetssäkring och fakturering i ett och samma system! Det gör din vardag mycket enklare och slipper alla pappershögar på skrivbordet.

Du kan snabbt se var, när och hur ditt företag faktiskt tjänar pengar. Med Minuba samlas de viktigaste delarna av verksamheten på ett ställe! Du ökar din vinst med ny insikt och får möjlighet att effektivisera hela värdekedjan. Du kan växa ditt företag med hjälp av fakta, inte bara talang, sunt förnuft och magkänsla.

En effektiv hantverkar-app som gör din vardag enklare

När du loggar in i Minuba går du bara in på din ’Överblick’ för att snabbt få en bild av vart du eller dina medarbetare ska åka den dagen och vilken typ av arbete som ska utföras. När du eller dina medarbetare är ute på uppdraget kan ni enkelt registrera tid och material direkt på ordern, antingen via appen eller webben, hantera dokumentation och fylla i kvalitetssäkringsdokument.

När arbetet är klart hos kunden kan ordern faktureras direkt.

Funktioner i Minuba:

  • Skapa och fyll i offerter och ordrar enkelt och snabbt till dina kunder.
  • Tidsregistrering: Registrera tid direkt via appen och slipp pappersbaserade tidrapporter.
  • Materialförbrukning: Registrera material enkelt via appen eller streckkodsläsare.
  • Tids- och materialregistrering förs automatiskt över till fakturan.
  • Planering: Planera dina medarbetares tid och optimera resursanvändningen.
  • Stort utbud av leverantörs- och grossistavtal ger dig ett omfattande produktregister från de största leverantörerna.
  • Kvalitetssäkring: Anpassa egenkontroller så att dina anställda alltid utför arbetet som önskat. Kvalitetssäkringen utförs enkelt ute hos kunden via smartphone eller surfplatta.
  • Fakturering: Dina fakturor är alltid klara för utskick så snart arbetet är klart. Det innebär snabb och enkel fakturering.
  • Företagsöverblick: Minuba ger dig en samlad översikt över projekt och ekonomi, så du vet var du bäst kan optimera din verksamhet och tjäna mest pengar.

Läs mer om funktionerna på vår hemsida.

Prova gratis i 30 dagar på www.minuba.se och få direkt full tillgång till Minuba!


Prova gratis!
Läs mer här!

Minuba AB
Flöjelbergsgatan 20B
431 37 Mölndal
Sverige
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063