23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Unik faktureringslösning för värmepumpsinstallationer – bara hos Minuba

Installerar du värmepumpar och tycker att fakturering med schablon- och ROT-avdrag är krångligt? Med Minubas nya funktion blir det enkelt! Läs vidare för att upptäcka hur vår unika automatiserade lösning förenklar faktureringen och säkerställer korrekta avdrag varje gång.

Installerar du värmepumpar och tycker att det är svårt att få till en korrekt fakturering med schablonavdrag och ROT-avdrag? Då har Minuba lösningen för dig! Vi har lanserat en unik funktion som förenklar hanteringen av värmesysteminstallationer direkt i vårt orderhanteringssystem – en lösning du inte hittar hos många andra system.

Med Minubas senaste uppdatering kan du nu enkelt och automatiskt beräkna både schablonavdrag och ROT-avdrag för alla typer av värmesystem, inklusive bergvärme, luftvärmepump, solvärmesystem och vedpanna. Vårt system är förinställt med rätt procentsatser enligt Skatteverkets riktlinjer – exempelvis 35 procent för bergvärme och 30 procent för luftvärmepump – vilket säkerställer att dina kunder får korrekta avdrag och att faktureringen är exakt varje gång.

Denna funktion sparar dig tid, förenklar processen och ger dig en fördel på marknaden genom att erbjuda en nivå av automatisering som är sällsynt i andra orderhanteringssystem.

Vill du veta mer om hur den nya funktionen fungerar? Läs vår supportartikel här för en komplett guide!

Intresserad av att uppleva fördelarna själv? Prova Minuba gratis i 30 dagar och se hur vår unika lösning kan göra skillnad för ditt företag!

Minuba AB
Flöjelbergsgatan 20B
431 37 Mölndal
Göteborgs stad
Sverige

Kontaktperson

Linnéa Borg
Marknadskoordinator
lib@minuba.se

Sänd till en kollega

0.031