23948sdkhjf

MT Syd i samarbete med RW Capital

Fastighetsbolaget anlitar entreprenören för ett nytt bostadsprojekt i Nacka.
RW Capital bygger nu två nya bostadshus med sextiotalet lägenheter på Ormingeringen i Nacka.

– Detta är ett stort projekt som ligger i linje med vår strategi att komplettera den befintliga verksamheten med nyproduktions, säger Marcus Hamberg VD, RW Capital till Building Supply.

MT Syd har anlitats som totalentreprenör för projektet där de två huskropparna ska byggas. Totalt rör det sig om 4 200 kvm.

– Uppdraget är av stor betydelse för bolagets fortsatta utveckling då vi i och med detta projekt får ett brohuvud in på stockholmsmarknaden, säger Per Hansson, MT Syd, till Building Supply.

Ska lyfta området
På ytan som ska bebyggas ligger idag en uttjänt förskola som istället fungerar som tillfälliga boenden. Enligt RW Capital är det många av de boende i området som trivs väldigt bra, men de uppfattar även den aktuella ytan som något som drar ned närområdet.

– Vi tror därför att två helt nya bostadshus med hög boendestandard kommer att bidra till hela områdets attraktionskraft och locka både befintliga Ormingebor samt nya invånare till området, förutspår Marcus Hamberg.

De nya bostadshusen blir den första nyproduktionen av bostäder i området sedan det uppfördes på 60- och 70-talet. Byggstart är planerad till september 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062