23948sdkhjf

Fortsatt expansion för Magnolia

Bolaget utökar organisationen med tolv personer inom transaktion, marknad/sälj och ekonomi.
Magnolia Bostad har rekryterat Erik Rune som CFO och vice VD på Magnolia. Han kommer närmast från en tjänst som CFO i Norden inom CBRE Global Investors. Tidigare har han bland annat arbetat som VD för London & Regional Properties nordiska verksamhet.

Transaktionsavdelningen förstärks med Henrik Meeths, som utsetts till analyschef samt två nya regionchefer, Andreas Wallin, som ansvarar för södra och västra Sverige samt Magnus Ericsson, ansvarig för Mellansverige. Regioncheferna arbetar primärt med förvärv av byggrätter och projektfastigheter i tillväxtorterna i sina respektive regioner.

Andreas Wallin var tidigare anställd på CBRE som Director på Capital Markets och Magnus Ericsson som Director på DTZ Capital Markets.

Bolaget har dessutom utökat med åtta andra medarbetare inom transaktion, marknad/sälj och ekonomi.

– Vi är glada över att kunna hälsa så många nya kompetenta medarbetare välkomna till Magnolia Bostad. Vi befinner oss i en intensiv tillväxtfas med en projektportfölj på över 4 000 byggrätter och denna expansion öppnar möjligheter för ytterligare affärer, säger Fredrik Lidjan, VD för Magnolia Bostad, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08