23948sdkhjf

Ny koncernchef för Envac

Envac har anställt Claes Scheibe som ny koncernchef med tillträde den 15 juni.
Claes Scheibe är för närvarande Vice President för Power Electronics på Alstom Grid SAS i Paris. Dessförinnan innehade han flera chefspositioner inom ABB i Sverige. Han ersätter avgående koncernchefen Christer Öjdemark.

Christer Öjdemark, som varit koncernchef sedan 2002, kommer att ta över rollen som styrelseordförande för företaget. Nuvarande ordförande, Martin Svalstedt, VD för moderbolaget Stena Adactum kommer fortsättningsvis att bli kvar som styrelseledamot i Envac AB.

– Jag är mycket nöjd med valet av Claes Scheibe som ny koncernchef för Envac. Han medför värdefull managementkompetens och internationell erfarenhet och hans framgångsrika insatser i tidigare befattningar gör honom väl rustad för att leda och utveckla Envac som ett ledande miljöteknikbolag, kommenterar Martin Svalstedt i ett pressmeddelande.

Envac uppfann sopsugstekniken i början av 60-talet. Idag finns systemet installerat över hela världen – i bostadsområden, affärscentra, stadskärnor, industrikök, sjukhus och flygplatser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096