23948sdkhjf

Bravida installerar energieffektivt i nya Värtaterminalen

In3prenör har anlitat Bravida när Värtahamnen i Stockholm ska få en ny 16 000 kvadratmeter stor terminalbyggnad, miljöklassad Guld.
– Bravida lever upp till våra högt ställda förväntningar på tidplaner, teknisk kompetens och genomförande. Vi ser fram emot att bygga den tekniskt och logistiskt komplicerade terminalen i samverkan med Bravida, säger Anders Bysell, arbetschef på In3prenör, i ett pressmeddelande.

I samband med att den hundra år gamla hamnen moderniseras bygger Stockholms Hamnar en ny modern passagerarterminal. Värtaterminalen kommer att uppfylla de högsta kraven som ställs på miljöklassning och certifieras som Miljöbyggnad Guld tack vare ett gott samarbete mellan In3prenör och Bravida.

Bravidas levererans omfattar en helhetslösning bestående av el, vs, ventilation, kyla, sprinkler och styr till ett ordervärde av 80 miljoner kronor. 50 medarbetare från bolaget kommer utföra installationer med leverans våren 2016.

Värtahamnen är Stockholms största hamn, med närmare fyra miljoner passagerare och en hantering av 1,7 miljoner ton gods per år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079