23948sdkhjf

RO-Gruppen fortsatt starka

Byggföretaget är ett av det snabbast växande i Sverige och siffrorna från senaste årsredovisningen fortsätter att peka uppåt.
RO-gruppen grundades för 33 år sedan och har sedan dess vuxit från att vara ett familjeföretag till att bli en etablerad byggpartner med hela Skandinavien som marknad. Bolaget placerade sig på plats 40 bland Sveriges 50 största bolag i fjol och omsättningen för 2014 uppgick till 534 MSEK, vilket är en ökning med 45 MSEK jämfört med föregående år. Vinsten nådde nästan en fördubbling från 6 MSEK till 10 MSEK.

– Vi har arbetat efter en plan sen flera år tillbaka som nu visar resultat. Genom att vi levererar bra projekt har vi en stor andel återkommande kunder. Därtill kommer en stadig ström av nya kunder som upptäcker värdet och smidigheten att arbeta med RO-Gruppen , förklarar VD Andreas Jaldevik till Building Supply.

De positiva siffrorna berör bolagets alla fyra affärsområden; Södra Älvsborg, Göteborg, konceptbyggnationer och butiksetableringar.

Ljus framtid
Bolagets styrelse ser an framtiden med stor tillförsikt och under 2015 satsar RO-gruppen bland annat på att stärka ledarskapet genom lansering av RO-Academy. Detta är en satsning på kompetensutveckling och ledarskap med syfte att stärka personalen inför kommande utmaningar.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078