23948sdkhjf

XL-Bygg i samarbete med framgångsrikt regionalt byggföretag

XL-Byggpartner och Årets företagare 2014 i Botkyrka kommun, Brunner & Brunner Bygg AB, har skrivit ett samarbetsavtal avseende leveranser av trä- och byggvaror.
– Vi tycker om lokala samarbeten, det är bra för miljön och vi gillar att gynna de lokala företagen i regionen, säger Sven Brunner, VD på Brunner & Brunner Bygg AB.

Gemensamma intentioner är att med ett ömsesidigt materialekonomiskt tänk och en tät dialog skapa bra produktionsförutsättningar.

XL-Byggpartner filial i Tullinge kommer att vara kundansvariga och leveranserna kommer att utgå från företagets logistikcenter i Segeltorp i södra Stockholm.

Brunner & Brunner Bygg AB, med säte i Tumba, Botkyrka, grundades 1998 och har växt kraftigt genom åren. 2010 blev företaget utnämnt som Supergasell av Dagens Industri och 2014 blev de utnämnda som Årets Företagare i Botkyrka Kommun.

Företaget åtar sig alla former av ny-, till- och ombyggnationer i Stockholm och Mälardalen. Största kunderna är statliga och kommunala beställare med olika lokalanpassningar, renoveringsarbeten och skadeärenden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11