23948sdkhjf

Ledningsförändringar på Eklandia

Eklandia Fastighets AB, har rekryterat Anders Frisell från Kungsleden som ny fastighetschef. Anders blir också medlem i Eklandias ledningsgrupp.
– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Anders som ny fastighetschef för Hisingen. Hans långa och breda erfarenhet inom branschen med särskilt fokus på förvaltning, kundvård, hållbarhetsfrågor och driftoptimering är mycket värdefull i vårt långsiktiga arbete med att fortsätta utveckla Eklandia att bli Göteborgs mest attraktiva fastighetsbolag, säger Cecilia Fasth, VD för Eklandia Fastighets AB.

Anders Frisell har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Han har tidigare arbetat på bland annat Norconsult och kommer närmast från Kungsleden och rollen som förvaltare av kommersiella fastigheter i västra Sverige.

Eklandias fastighetsbestånd är indelat i två förvaltningsområden, Centrum och Hisingen, som tillsammans ansvarar för utvecklingen av ca 90 fastigheter med en total area på omkring 580 000 kvm. Anders Frisell blir ny fastighetschef för förvaltningsområde Hisingen.

Tillträde sker den 26 maj 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062