23948sdkhjf

Chefrekrytering ska ta K-rauta till nya höjder

Nu tillsätts tjänsterna chef för K-rauta Företagsservice samt kommersiell chef.
– Jag är väldigt glad över de här två nyrekryteringarna, vilka kommer att bidra till att göra K-rauta till en av de största aktörerna inom bygghandel för både Sveriges privatkunder och proffsbyggare, säger K-rautas VD Johan Wiklund, i ett pressmeddelande.

Byggvaruhuskedjan K-rauta har rekryterat Stefan Pageryd från Bejier Byggmaterial, där han tidigare arbetat som regionchef, till chef för K-rauta Företagsservice. Detta är en viktig del i K-rautas storskaliga satsning på proffsmarknaden, där man under de senaste åren vuxit stadigt och vunnit en rad stora uppdrag.

Idag utgör proffskunder cirka 30 procent av K-rauta AB:s omsättning. Ambitionen är att ta en ledande position inom byggvarumarknaden för proffsbyggare.

– Vi har under flera år växlat upp mot proffsmarknaden då vi har en bra prissättning, ett stort utbud och rikstäckande varuhus med generösa öppettider. Samtidigt har vi knutit till oss säljare till våra proffskunder som har både den erfarenhet som behövs och den höga servicenivå vi vill erbjuda. Nu är tiden mogen för en större satsning och för det behövs rätt personer i ledning. Med Stefan Pageryd är vi säkra på att vi har hittat rätt, säger Johan Wiklund.

Ny kommersiell chef på K-rauta
En ytterligare satsning är internrekryteringen av Stefan Waller till rollen som kommersiell chef på K-rauta AB. Stefan Waller kommer senast från en framgångsrik tid som varuhuschef på K-rautas byggvaruhus i Täby, och dessförinnan har han lång erfarenhet från drift och inköp på ICA Sverige. Nytillsättningen ska bland annat resultera i ett förbättrat butiksanpassat sortiment.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078